Akcija na uzorak sezone!

Tufne, točke, bobe...


Postoji li odjevni predmet svestraniji od haljine na tufne? Ona je u isti mah i ženstvena i klasična, plijeni pozornost, ali nije vulgarna, sentimentalna je, ali ne i staromodna.

Tufne se ove sezone vraćaju na velika vrata, iako moramo priznati, nikada nisu ni otišle. Nosile su ih Sofia Loren, Grace Kelly i Marilyn Monroe, a uskoro će ih nositi i Mako dame. Tufne su mnogima najdraži uzorak jer ne proširuju figuru, nego prate linije tijela. Naši atraktivni modeli s tufnama izrađeni su od viskoznog jerseya vrhunske kvalitete i dostupni su po popularnim cijenama.

Ove modele možete iskombinirati s upadljivim cipelama i torbicom ili s decentnim dodacima i staviti tufne u prvi plan. Haljina Tea, tunika s repovima Teuta i bluza trenutno su na akciji u našim trgovinama u Osijeku i Slavonskom Brodu.

tufne u makou

Asimetrični kroj tunike ističe obline na pravim mjestima i skriva nedostatke, a sitni uzorak neće „pojesti“ dame manje građe. Zato je ovaj uzorak odličan za sve građe tijela. Tuniku kombinirajte uz hlače ili suknju. Prozračni materijal odličan je izbor za ljeto, a naši dugogodišnji kupci znaju koliko je viskozni jersey dugotrajan.

Haljina Tea naš je lepršavi odgovor na točkasti trend koji je zavladao modnim pistama. S njom ne možete pogriješiti, obucite ju na posao ili za svečanu priliku. Bit će vam zahvalni dio ormara, jer njezina svestranost će vas vući i brzo će vam postati omiljeni izbor.

Bluzu iskombinirajte s jednobojnim hlačama ili suknjom. Ispod sakoa ili lagane veste tufne će se istaknuti i podići kombinaciju.

Proglašavamo tufne, točke i točkice uzorkom sezone.