Uvjeti plaćanja

Mogućnost plaćanja za kupce u Republici Hrvatskoj

1. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja

2. Plaćnje karticama

Mako d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Plaćanje je moguće sljedećim karticama:

  • American Express, Visa, MasterCard, Diners, Discover, DinaCard i Maestro jednokratno
  • American Express kreditnom karticom do 12 rata
  • Diners kreditnom karticom do 6 rata
  • Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata

3. Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete primiti potvrdu narudžbe (predračun) za naručene artikle koja će sadržavati sve podatke i upute za uplatu. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – općom uplatnicom putem banke, pošte, FINA i sl. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

4. Izdavanje R1 računa

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Opcija R1 računa se odabire prilikom odabira načina plaćanja uz unos svih potrebnih podataka za izdavanje R1 računa. Izdavanje R1 računa trenutno je dostupno kao opcija samo pravnim osobama registriranima u Republici Hrvatskoj. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune.

Plaćanje za kupce unutar Europske unije, a van Republike Hrvatske moguće je samo karticama.