Dostava

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske te Europske unije.

Besplatna dostava

Besplatna dostava je za sve narudžbe veće od 53€ samo za područje Republike Hrvatske.

Trošak dostave

Trošak dostave za Hrvatsku je 5.30€/1 paket. Trošak dostave na otoke iznosi 5.97€/1 paket. Za područje Europske unije trošak dostave iznosi 12.74€/1 paket.

Proces i vrijeme dostave

Dostavu za područje Hrvatske vrši ugovoreni partner Intereuropa. Uobičajeno vrijeme dostave na području kontinentalne Hrvatske iznosi od 48 do 72 sata. Za otoke i slabo naseljena mjesta potrebno je od 3 do 10 dana.

Dostava za Europsku uniju vrši se u roku od 6 do 8 radnih dana.

Svi proizvodi bit će zapakirani u transportnu ambalažu tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo vam pomoći radnim danom od 8 do 16 sati. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: maloprodaja1@mako.hr.