Kolekcija “A Whisper of Winter”

Kolekcije jesen/zima 2019.


 

Predstavljamo našu novu kolekciju za jesen/zimu 2019. pod nazivom ‘A Whisper of Winter’ (Šapat zime). Kolekcija sadrži modele s elementima visoke mode kako za poslovne kombinacije, tako i za svečane i svakodnevne prilike. Zanimljive teksture, različiti prepleti i mustre te prepoznatljiv Mako stil, osiguravaju kombinaciju za svačiji ukus. Kada se tome pridodaju krojevi prilagođeni svim dobnim skupinama i svakoj tjelesnoj građi, sigurni smo da će šapat zime (“A Whisper of Winter”) postati odjek zime.

ženska moda

muška moda

Sva odjeća proizvodi se u našem pogonu u Osijeku i to od najkvalitetnijih materijala – kombinacije pamuk/akril te vuna/akril, a u pojedinim modelima spominje se i 100% oplemenjena vuna koja se može nositi kao gornji odjevni predmet.

Ženski modeli odišu elegancijom i ozbiljnošću koju razbijamo sa žarkim bojama poput crvene, žute, bordo i ciklame. Decentno su prožeti bojama i uzorcima, stoga ih je lako kombinirati bez potrebe za mnogo modnih dodataka.

Nismo zaboravili ni na naše muške ljubitelje Mako stila. Muška moda obiluje velikim izborom džempera, pulovera, vesti i jakni za toplu i udobnu zimu. Muški modeli također dolaze u više kombinacija uzoraka i boja koje možete provjeriti u našoj web trgovini.

Kolekcija je snimana na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu u Osijeku, lokaciji koja izražava snagu i čvrstoću naših modela, ističući moderne detalje.

Glavni fotograf, zaslužan za fotografije i video uradak je Alen Većanin.
Modeli u Mako kreacijama su Doris Crnjac, Mirjana Knežević i Ivica Jozić. Frizure modela uredio je frizerski studio Sofija pod vodstvom Tibora Vidakovića, dok se za šminku pobrinula Dragana Slatinac.

Glavna je dizajnerica kolekcije Binela Vidović koja je prilikom kreiranja kolekcije surađivala sa stručnim timom: Marženkom Marić Šimić, Anitom Pete, Zdenkom Kozlicom, Damirom Semešom te naravno djelatnicima iz proizvodnje i cijelom tvrtkom Mako bez kojih osmišljene kreacije ne bi dolazile do izražaja.

Nadamo se kako će ‘A Whisper of Winter’ zadovoljiti vaš modni ukus i da ćete osjećati radosti i toplinu koju smo utkali u kreiranje ove kolekcije.

Album s fotografijama naše nove kolekcije pogledajte na LINKU.