Kolekcija “Feel the Adventure”

Kolekcija proljeće/ljeto 2019.


Vaš Mako

S našom novom kolekcijom proljeće/ljeto 2019. “Feel the Adventure” napravili smo modni odmak od uobičajenih uzoraka i boja. Misao vodilja bila nam je napraviti nešto novo, drugačije, slobodnije i otkačenije. Kako bismo to postigli birali smo uzorke tropskog cvijeća, točkice i prugice te koristili trendi boje: ružičastu, ljubičastu, žutu, bijelu, crnu i plavu.

Inspiracija su nam bili naši vjerni kupci koji već godinama prepoznaju naš rad i cijene kvalitetu naše odjeće proizvedene u srcu Slavonije.

Kolekcija je napravljena od pletenine koja sadrži kombinaciju pamuk/akril te viskoza/elastan. Obiluje bijelim kombinacijama, prugastim mornarskim uzorcima i cvjetnim motivima, kako u pletenom programu, tako i u žersejima. Tanka, lagana i prozračna pletiva idealna su za prijelaz iz proljeća u ljeto, a neki modeli prikladni su i za ljetne večeri ili hladnije dane.

Raznoliki modeli i krojevi klasičnih i otkačenih modela prigodni su za nošenje pri obavljanju svakodnevnih obaveza, odlazak na posao, posebne prigode i druženja.

Paleta ljubičastih tonova, od ružičaste do tamno ljubičaste, unijet će promjene i osvježenje u svaki ormar. Slobodniji i otkačeniji komadi mogu se pronaći u neonski ružičastoj i narančastoj boji, a klasični i šareni komadi dolaze u kombinacijama žute, crvene, plave, bijele i crne boje.

Glavna je dizajnerica kolekcije Binela Vidović koja je prilikom kreiranja kolekcije surađivala sa stručnim timom: Anitom Pete, Zdenkom Kozlicom, Rozikom Arnaut, Damirom Semešom te Ivanom Jursik i Marženkom Marić Šimić.

Kolekciju smo slikali u Osječkoj Tvrđi. Barokno uređenje prostora i bogata povijest Tvrđe te novootvoreni suvremeno uređen Boutique Hotel Tvrđa bili su savršene lokacije za predstavljanje naše “Feel the Adventure” kolekcije. Dašak tradicije i suvremenog uređenja ovih lokacija omogućili su nam kreiranje albuma fotografija za koji vjerujemo da će vam pomoći kada budete tražili inspiraciju za svoje modne kombinacije.

Za frizure naših ambasadorica pobrinuo se Tibor Vidaković (Studio Sofija), dok je za šminkanje bila zadužena Dragana Slatinac. Naše predivne ambasadorice Ivana Abramović i Doris Crnjac nosile su nakit iz MAŠ FORMA (Zagreb) i pozirale ispred fotoobjektiva iskusnog fotografa Danijela Jelaša (Hedgehog Perfections).

Album s fotografijama naše nove kolekcije pogledajte na LINKU.