Nova kolekcija „Knitted Elegance jesen/zima 2020.“


S velikim nestrpljenjem dočekali smo izlazak nove kolekcije jesen/zima 2020. pod nazivom Knitted Elegance (Pletena elegancija).
Elegancija kao jedan od zaštitnih znakova Mako odjeće, može krasiti naziv svake naše kolekcije, no ove godine odlučili smo ju nadjenuti upravo jesensko-zimskoj kolekciji zbog finog laganog pletiva i dominacije dizajna ženske siluete koja dominira ovom kolekcijom.

Osluškujući potrebe tržišta i želja naših dragih kupaca, primijetili smo kako je zbog sve toplijih zima na našim područjima, potražnja za debljom pleteninom manja. Zato je u ovoj kolekciji tanja pletenina u kombinaciji pamuk 50% + akril 50%, lako nosiva, dopušta tijelu da diše, a opet dovoljno grije i udovoljava i nižim temperaturama. Naravno, s ciljem upotpunjavanja kombinacije i boravka na otvorenom u ponudi su i raznoliki ogrtači.

Također, raste i potražnja za tunikama, koje udovoljavaju različitim konfekcijskim brojevima, a posebno ih vole trudnice. Kolekcija je idealna za sve obožavateljice tunika omiljenog A kroja.

U kolekciji se mogu pronaći i odjevni predmeti za prijelazno razdoblje, kao i artikli u mješavini s viskozom i pamukom. Boje su u prvom redu klasične: crna, siva, tamnosiva i njihove kombinacije te bordo, crvena i nezaobilazne boje jeseni: brandy, boja žutog lišća i tamno zelena (petrol).

Mako-vizual-za-blog-pogledaj-cijelu-kolekciju-Knitte-Elegance2020

 

GDJE KUPITI?

  • Glavne Mako maloprodaje nalaze se u Osijeku (Ulica Hrvatske Republike 26 i Martina Divalta 91) i Slavonskom Brodu (Ulica Petra Krešimira IV 26).
  • Webshop – dostava se vrši na području Hrvatske i Europske Unije prema važećim uvjetima dostave.
  • Franšize – na području cijele Hrvatske i BiH. Lokacije svih franšiza provjerite OVDJE.
  • Veleprodaja – prema dogovoru putem navedenih kontakta

Mako_Knitted_Elegance_žuto_šarena_tunikaMako_Knitted_Elegance_sivo_bijela_tunikaMako_Knitted_Elegance_ženski_ogrtačMako_Knitted_Elegance_ženski_šareni_ogrtač

 

 

 

 

 

 

 

Kolekcija je snimana na lokacijama u Tvrđi u Osijeku. Model u Mako kreacijama je Mirjana Knežević. Za frizuru se pobrinuo Frizerski Rica, a za šminku Make up Lucija. Sve je fotografirala Marina Hunjadi.

Galeriju fotografija naše nove kolekcije pogledajte na linku Knitted Elegance.

Popratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste prvi saznali novosti, akcije i popuste te sudjelovali u brojnim darivanjima.

Hvala Vam što podržavate hrvatsku proizvodnju, iz srca Slavonije,
Vaš Mako d.o.o.