Nova kolekcija “Unique Spring”


U maloprodaje i na web shop stigla je nova kolekcija proljeće 2021. pod nazivom Unique Spring.

Kolekcija je prožeta pleteninom, razigranim prugama i velikom paletom duginih boja s naglaskom na „vodene“ boje. Nakon zimske kolekcije, priča se nastavlja preko plave i zelene, s predivnim koraljnim i pastelnim bojama uz crvenu, žutu, narančastu i champagne boju.

U ponudi su novi,  nikad viđeni printevi na žersejima gdje smo ponovo osluškivali želje naših kupaca. Novosti donosimo i u pletenim modelima kolekcije. Različiti ogrtači, tunike i bluze u kombinaciji prepleta, imitacije pletene čipke, odnosno „pletera“ i rupica. Radi se o laganoj pletenini u kombinaciji pamuk/akril koja se lagano održava.

Iako smo ovom kolekcijom, osluškujući modu, napravili korak dalje, ostajemo vjerni eleganciji kao jednoj od glavnih osobina svake naše kolekcije. Nježni i ženstveni krojevi u službi su ženske siluete bez obzira o kojem se konfekcijskom broju radi.

Inovacije se nastavljaju na radost svih dama, s materijalom koji se ne gužva i vrlo lako održava. Radi se o materijalu punta di roma s printom „apstraktnog“ izgleda, koji jednostavni ženski model podiže na novu razinu i prikazuje svu eleganciju moderne žene.

Učinite korak dalje s nama i POGLEDAJTE KOLEKCIJU na web shopu ili u maloprodajama u Požegi, Slavonskom brodu i Osijeku.

Kroz nadolazeću ljetnu kolekciju planiramo ići u drugačijem, lepršavijem smjeru s kolekcijom koja odgovara svakom tijelu i željama moderne žene.