Osvojite 10% popusta za online kupovinu u studenom


Studeni nam donosi pravo zahlađenje, a Mako asortiman obiluje toplim komadima idealnim za nadolazeće razdoblje.
Svoje vjerne kupce, tijekom studenog smo odlučili nagraditi s 10% popusta na proizvod po izboru, pri online kupovini u našoj web trgovini.
U novoj kolekciji pronađite modele iz muške i ženske mode, a popust iskoristite na bilo koji proizvod koji se nalazi u web trgovini.

Popust je moguće iskoristiti tijekom studenog, za kupovinu u web trgovini od 01.11.2019. zaključno s narudžbama pristiglim do 30.11.2019. Ukoliko svoj kod ne planirate iskoristiti, možete ga nekome proslijediti, no imajte na umu da je kod iskoristiv samo jednom.

muška modaženska moda

Kako do popusta?

Za kupovinu bilo kojeg proizvoda iz nove kolekcije “A Whisper of Winter”, osvajate 10% popusta na jedan proizvod u sljedećoj kupovini.
Nakon što proizvod dodate u košaricu i naručite, tijekom obrade narudžbe, generirat će se jedinstveni kod koji ćete zaprimiti uz potvrdu narudžbe. Taj kod potom unosite tijekom sljedeće kupovine, a možete ga primijeniti za bilo koji odabrani proizvod.

Proces je vrlo jednostavan, samo pratite svoju narudžbu putem e-maila te nakon što zaprimite kod, prilikom plaćanja proizvoda u sljedećoj kupovini, u gornjem lijevom uglu prikazat će vam se polje kao na slici ispod, gdje je potrebno unijeti kupon.

prikaz polja za unos kupona za popust

Za vas smo izdvojili najtraženije modele ove sezone

A Whisper of Winter jesen/zima 2019.A Whisper of Winter jesen/zima 2019. A Whisper of Winter jesen/zima 2019. A Whisper of Winter jesen/zima 2019.

Ugodnu kupovinu želi vam vaš Mako.