Proljeće u Makou

Idemo u kazalište!


Vaš Mako

Idemo u kazalište! Pravi doživljaj, posebni ugođaj, puno emocija, „koja je ono predstava na programu?“, jedva čekamo početak… Zastor se podiže, a dah šminke, kostima i pripremanja iza scene uvode nas u posebni svijet „života na daskama koje život znače“.

Ipak, prije odlaska, posebno vrijeme (posebno kod profinjenijeg spola) ostavlja se za radosti odijevanja. Odjeća mora biti elegantna, profinjena i na kraju samo za nas pripremljena. Upravo zato mi u modnoj kući Mako d.o.o., ovogodišnju proljetnu modnu liniju Divine, željeli smo predstaviti u prelijepom prostoru osječkog kazališnog zdanja. Sve pripreme, odabiri i izrada modela, jurnjava oko organizacije, muke oko najsitnijih detalja…zaboravljeni su kada smo pregledali snimke napravljene u kazališnom ugođaju. Čarobne manekenke s ponosom su nosile naše zanosne, meke i elegantne, svečane modele, upotpunjene sa svim modnim detaljima te na taj način očarale sve pristune.

Želja nam je da podijeliti taj ugođaj i s Vama – našim dragim damama – kako biste sa ponosom i radošću nosile naše najnovije modele. Sve ih možete vidjeti na našoj stranici, a odbrati, isprobati i po potrebi korigirati prema Vašoj figuri u našoj poslovnici Divaltova ulica 91. gdje Vas sa radošću očekujemo.

Svaki model je poseban i odaje Vašu osobnost. Sigurno će Vam se svidjeti model male crne haljine upotpunjen cvjetnim detaljima (artikl 2167873) koji su hit ovoproljetnih modnih trendova. Istaknut će Vaše tijelo, a lijepi cvjetovi otvaraju tamnu stranu male crne haljine. Trebate je samo odjenuti, eventualno dopuniti osobnim modnim detaljima, a zatim uživati te prošetati i izazvati zadivljujuće pa i ljubomorne poglede na našoj promenadi, koncertu ili naravno kazalištu.

 
Javite nam se sa svojim mišljenjima, idejama, željama ili prijedlozima.

Vaš Mako!