Proslavite doček Nove godine u Mako stilu!


Prošla je još jedna godina, Božić nam kuca na vrata, a ni do Silvestrova nije ostalo puno. Svake godine isto pitanje „Gdje ćeš za Novu?” i „Što za blagdane?“

Neki su doček isplanirali još prije tri mjeseca kad su uplatili neko putovanje, neki ga planiraju ovih dana za izlazak u gradu, a neki će odlučiti tek posljednjeg dana u godini. Svatko ima svoj tempo.

Kakav god je plan za Silvestrovo, u ormaru je poželjno imati spremnu kombinaciju.
Mako je u predivno blagdansko vrijeme pazio baš na to: da se svi, ma gdje slavili doček Nove godine, mogu osjećati otmjeno i udobno te u novu godinu ući sa stilom.

Mako ženska moda

Za naše Mako dame predstavljamo nove haljine u svečanoj kolekciji, pripremljene upravo za nadolazeće razdoblje, prošivene šljokicama, koje će zabavu donijeti k vama, gdje god slavili.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Koju god haljinu izabrali pogriješiti nećete jer birate ono što volite, što vam stoji, što vam se sviđa i u čemu nećete moći dočekati da se nekome pokažete. To je naš cilj – fantastične žene koje izgledaju fenomenalno u našim haljinama.

Za sve ostale prigode i odjevne kombinacije pogledajte ostale artikle, klikom na sliku ispod, jer u tijeku je božićna akcija na odabrane proizvode!
ženska moda pogledaj proizvode

Mako muška moda

Nismo zaboravili i na naše drage muškarce. Ako se niste odlučili za klasični sako, preko košulje savjetujemo da isprobate bezrukavnik ili pulover koji će vam dati posebnu dozu šarma. U isto vrijeme možete kombinirati boje i uzorke kako vama odgovara ili se čak uskladiti sa svojom damom.

Pogledajte Mako ponudu za muškarce, klikom na sliku ispod.

muška moda pogledaj proizvode

Zadnji dan u godini proslavite sa stilom i u novu godinu uđite zadovoljni i sretni u Mako kreacijama! Od srca vam želimo sretne blagdane i uspješnu Novu godinu!