Radna i zaštitna odjeća – funkcionalnost i moderan izgled u jednom

Za radnike i radnice


Kad se spomene radna ili zaštitna odjeća, njezino najbitnije svojstvo je zaštita radnika. Svaki posao ima neke negativne utjecaje na našu odjeću i tijelo. Zaštitna odjeća trebala bi stati upravo između nas i tog problema.

Zaštitna se odjeća najčešće spominje u teškim fizičkim poslovima, a radi se o čvrstim zaštitnim odijelima i kombinezonima, kacigama, zaštitama za lice i slično. Čak i oni koji imaju lakše fizičke poslove znaju kako se rukavi često troše u laktovima zbog savijanja.

Ponekad se istrošenost javlja i u ramenima ako se radi o poslu gdje se nešto često prenosi ili gdje se često dižu ruke. S druge strane, zglobovi su uvijek najosjetljiviji o kakvom god se pokretu radilo i uvijek trebaju najviše zaštite. Ako je hladno vrijeme još su osjetljiviji.

Kod naše zaštitne odjeće ne radi se o metalnim odijelima niti pregradama za lice. Upravo je zato ona multifunkcionalna. Puloveri i džemperi s dugim rukavima, posebno izdignutim ovratnikom i dugim ili kratkim patentom, ovisi o tome što vam više odgovara, ići će uz svaku kombinaciju.

Možete ih nositi ispod službene radne odjeće, na gradilištu ili u uredu. Pružit će vam dodatnu zaštitu na zglobovima, a kvalitetni materijali udovoljavaju potrebama zaista raznih djelatnosti.

Zbog tamnih boja naši komadi zaštitne odjeće izgledaju vrlo elegantno o kojoj god se prilici radilo. Osim poslovnih obaveza, u njima možete biti i u ležernim prilikama, primjerice na rođendanu ili obiteljskom okupljanju.

Prikladni su čak i za razne večere ili izlaske gdje želite ozbiljniji izgled. Funkcionalnost i moderan izgled u jednom – bolje ne može! Provjerite i sami program naše zaštitne odjeće te nađite savršeni komad za sebe.