ROCK GLAMOUR U GRADSKOM VRTU

Way of life kolekcija


Vaš Mako

Baš kad su svi mislili da smo iscrpili sve lokalitete za snimanje našeg prelijepog grada mi smo im dokazali da ljepotama našeg grada i prekrasnim vizualima nikada kraja. Ovogodišnja jesensko/zimska kolekcija ne nosi bez razloga ime Way of life jer  Mako nije samo odjeća to je sinergija s gradom – stil života.

Ovogodišnja inspiracija za kolekciju bila nam je rock, gothic žena kao što su naša ambasadorica Andrea Opačak iz osječke grupe Suzette i profesorica glazbenog, jedan od najljepših vokala ovog područja, Ena Gilih naša make up artistica i umjetnica prava ikona gothic stila, Jana Damijanić naše oštro oko  i photo wizard, Doris Crnjac u “slobodno vrijeme” profesorica matematike i fizike i nešto blaža verzija, ali čvrsta i odlučna naša Anamarija Lovrenčić.

Naša gothic žena nije neobuzdana rockerica nego profinjena, intelektualna dama koja zna uživati u finim i kvalitetnim stvarima, nosi savršeno udobnu odjeću u zagasitim i jakim bojama. Budući da nema vremena za peglanje jer ima pretrpan dnevni raspored, nosi odjeću koja se ne gužva (to smo i dokazali jer su haljine provele noć u kutiji u automobilu i za snimanje su bile besprijekorne). Prednost Mako odjeće nad drugima je vrhunska kvaliteta, udobnost i savršeno lagano održavanje.

Gothic junakinja ( o.p junakinje) najprije je pregledala i isprobala sve najnovije predstavnike brzina u Audi salonu auto kuće Zubak (kojima se zahvaljujemo na gostoprimstvu i slobodi koju su nam dali da ostvarimo svoju story/kampanju za ovu sezonu). Posebno hvala Gabrijeli Ivanković koja nas je primila i upoznala sa svim predivnim modelima Audija.

Kada su se nauživale brzine najnormalnija je stvar bila da slijedi opuštanje u najljepše uređenom i opuštajućem mjestu punom najfinijih delicija za nepce i grlo u Muzeju Okusa, koji nas vraća u neka stara vremena kada je Gradski vrt bio mjesto za opuštanje, kulturu i povratak prirodi sve što i mi kao modna kuća i proizvođači promoviramo i podržavamo.

U Muzeju okusa naša Andrea se savršeno snašla u svojoj ulozi i osjećala se kao kod kuće. Kao pravi umjetnik i profesionalac povezala je svoju strast glazbu i modu i stvorila priču. Anamarija i Doris su je savršeno pratile sa svojim romantičnim pričama koje su proživljavale u Muzeju. Naša modna priča dosegla je vrhunac kada su naše dame ušle u Limuzinu Lincoln (Limos exclusive -limuzine  Osijek) i otišle u suton kao prave junakinje filmova.

Sve je to budno nadzirao i pratio tko drugi nego Tibor Vidaković – studio Sofija koji savršeno razumije žene i kao pravi profesionalac prepoznaje i pokazuje najbolje. Ovaj put nam je sa svojim majstorijama pokazao elegantnu i romantičnu stranu naših modela koje su omekšale strogost mako odjeće. Sve je zabilježeno foto aparatom Jane Damijanić iz  HedgehogPerfectionsa.

Budući da već dugo nismo pokazali modele  muške kolekcije iz naše radionice ovo je bio savršen trenutak da i to učinimo. Damir, Moreno, Vlado i Josip  dečki iz grupe Suzette  savršeno su se snašli u svojim modnim ulogama u našim  pletenim puloverima i džempera zajedno sa našim ambasadoricama u najnovijim modelima haljina. Muzej okusa i cijela ekipa dali su onaj završni sjaj našim pletenim kreacijama. Što drugo Vam reći nego da smo uživali, odradili posao i napunili baterije pozitivnom energijom koju širi muzej okusa.

Nije potrebno reći da smo se na kraju radnog dana i dobro obavljenog posla počastili savršenom mesnom platom i  vinom iz domaće slavonske vinarije.