STREAM LINE by MAKO

ili zašto volim ovaj grad #1


Vaš Mako

I ovaj put se potvrdilo da grad čine ljudi. Jako sam sretna što živim u ovom gradu okružena svim krasnim ljudima koji su zaslužni što je ova kolekcija ugledala svjetlo dana i što vi naše drage dame i klijentice možete uživati u modelima u kojima ćete zablistati šetajući gradskim špicama i promenadi, uživajući u eventima ovog proljeća i ljeta.

S prvim danima proljeća snimljena je kampanja za kolekciju STREAM LINE by MAKO, čime je završen ciklus oko proljetno-ljetne kolekcije na čijem su nastanku vrijedno, s puno elana i ideja, radili zaposlenici tvrtke Mako (njih pedeset). Nakon što je kolekcija završena i odjeća sašivena valjalo je poraditi na vizualnom i multimedijalnom dijelu što je vrijedno odradila već uhodana ekipa. U tom je poslu ekipa toliko uživala da smo ovu kampanju snimali dva dana. Presretni smo i zadovoljni što smo i ovaj put uspjeli u našem predivnom Osijeku pronaći prekrasne lokacije za snimanje kampanje STREAM LINE.

Kako nažalost niste mogle biti s nama i sve to doživjeti, u seriji od dva bloga ćemo vam opisati prekrasna dva dana koja su iznjedrila jednu od najljepših Mako kolekcija ikada.

Prvi dan smo s poslom krenuli već od ranog jutra. Puni elana i ideja skupili smo se u salonu Sofija u sedam sati, tamo nas je već čekao Tibor sa svojom ekipom Evom i Doris te upravo skuhanom kavom.

Make up artistice Ena Gilih i Ana-Marija Čabaj odmah su se bacile na posao i počele raspremati svoje kofere prepune kozmetike i make up noviteta.

Otkrile su nam da se u modu ponovno vraća onaj prirodni, svježi look. Koži ostavlja prirodni sjaj. Matirana je samo T-Zona, s malo više highlitera koji je u trendu već neko vrijeme.

Što se očiju tiče korištena je lagana šminka koja ističe prirodni oblik oka. Sada su više in naglašene usne – ludi jači ruž – otkrila nam je Ena Gilih dok je šminkala Ana-Mariju Jurišić, glumicu i aktivnu djelatnicu u Crvenim nosevima.

Ana-Marija Čabaj je našminkala Ana -Mariju Lovrenčić, glumicu i model Taliamodels u vlasništvu gđe Tihane Harapin Zelepugin u stilu devedestih- prirodni neutralni look u zemljanim tonovima, sjenila koja prate oblik oka.

Antoniju Pintarić glumicu osječkog HNK-a Ena je prvi dan našminkala u zemljanim neutralnim tonovima koji ide uz svaku odjevnu kombinaciju, a drugi dan u ljubičastim tonovima koji su hit za ovo proljeće i nadolazeće vruće dane.
Tibor i njegova ekipa su ih vrijedno pratili u stopu.

Kako je naša odjeća namijenjena za svakodnevnicu i prigodna za nošenje u dnevnim i svečanim prigodama Tibor se odlučio za ležerne i postojane frizure. Prvi dan su djevojke imale prekrasne tople uvojke koji su im ležerno padali niz leđa. Drugi dan su imale kosu isprepletenu u lagane ležerne pletenice i lagano podignutu. Sve ležerno i prirodno. Frizure koje se lagano mogu transformirati iz jedne u drugu tako da dame mogu u istom danu izgledati svježe i drugačije u svakoj prigodi, otkrio nam je Tibor.

Moram napomenuti da su djevojke navečer kad smo završili sa snimanjem izgledale jednako svježe i uredno kao i ujutro kada smo krenuli raditi. Frizura i šminka sto posto postojane.

Sve pripreme su vrijedno popraćene i dokumentirane od ruke i vještog oka ekipe iz Hedghehog perfectionsa Jane Damijanić-fotografija i Alana Srčnika -kreativnog managera.

Kako je izgledalo samo snimanje i koje smo sve lokacije posjetili, donijet ćemo vam u sutrašnjem nastavku. Čitamo se već sutra.