STREAM LINE by MAKO

ili zašto volim ovaj grad #2


Vaš Mako

U današnjem blogu vam donosimo nastavak naše dvodnevne avanture sa snimanja proljetno-ljetne kolekcije Stream Line by Mako.

Prva i najvažnija lokacija bila je osječka zračna luka gdje su nas toplo dočekale gđa Mirjana, Nela Bilac i Zrinka Vlašić iz kompanije Air-Pannonia koje su nam nam na raspolaganje stavile svoje djelatnike i avione te su se naše manekenke mogle uživjeti u ulogu zajedničkog putovanja na prekrasne daleke destinacije – „letjeli smo“ u Dubrovnik, Pariz, AbuDabi i na Bali, noseći sa sobom prekrasne viskozne haljine iz kolekcije Stream Line, za dnevne, ležerne trenutke.

Pet sati snimanja na prekrasnom aerodromu proteklo je u trenu. Zadovoljni i osunčani zahvalili smo se ekipi s aerodroma i krenuli smo do osječke Tvrđe. Putem smo ogladnjeli pa smo se na brzinu okrijepili izvrsnim delicijama u Lipovom hladu. U Tvrđi smo večernju odjeću i pletenu dnevnu iz proljetnog dijela kolekcije snimali kod Vodenih vrata, koja su nedavno obnovljena te smo pronašli novo kretivno mjesto za snimanje. Fotografiranje je trajalo do 18:00 sati, sve dok nam sunce nije nestalo na obzoru.

Drugi dan smo se odlučili odjenuti malo moderno i urbano pa smo pripremili za taj dan urbane i moderne stylinge. Nakon pripreme kod Tibora uputili smo se do Eurodoma. Naš bijeli kombi pun prekrasne odjeće i dodataka ( cipele Mass iz kolekcije Up i Cecconello; nakit Vlatke Andrlon Chicart i nakit iz linije Taša i Tea koji je uz torbe Galko moguće kupiti u Mako prodavaonici u Osijeku), iz kojeg su počele izlaziti ljepotice, probudili su znatiželju svih studenata i prolaznika kod Eurodoma. U svečanim i maturalnim haljinama djevojke su pozirale u parku kralja Držislava okružene prekrasnim zelenilom.

Ekipa je svoje Stream line putovanje završila u hotelu Waldinger gdje nas je dočekala nasmijana ekipa profesionalaca. Zasluženi odmor nakon napornog posla nagrađen je kolačima iz novootvorene slastičarnice Gold by Waldinger.