Way of life

kolekcija koja odiše baroknim i gotičkim motivima


Vaš Mako

Kolekcija Way of life obilježila je ovu jesen s prekrasnim crno – bijelim, transcendentnim, pop-up i goth dezenima. Ovogodišnja kolekcija ostat će po mnogočemu zapamćena, a posebno zbog gotičkih te baroknih motiva koji su iznimno popularni u svim ostalim umjetničkim granama.

Prava atrakcija ove kolekcije su žakard pletiva koja sadrže spomenute motive, a pravi hit među trendsetericama izazvala su pliš pletiva – kao novost u našoj ponudi! Ženska kolekcija obiluje vrlo udobnim, nosivim pletenim haljinama, suknjama, tunikama, rolkama te pelerinama.

Klijentice su najveći interes pokazale za komplete pletenih džempera, sakoa i pletenih suknji. Osim crno – bijelih kombinacija u novoj kolekciji možete pronaći zelenu, burgund i kraljevski plavu boju. Najbolje su se pokazali upravo modeli u burgund boji.

Prednost Makoa je izrada modela i izbor visoko kvalitetnih materijala što je i dokazala naša Way of life kolekcija te brojne inovacije. U kolekciji prevladavaju mješavine viskoze s vunom, pamukom i akrilom što daje posebnu čvrstoću i stabilnost pletiva, a s druge strane predivnu mekoću.

Velika prednost naših modela je u tome što se ne gužvaju i što ih slobodno možete pakirati, prepravljati, spremati u kofere, putne torbe i tome slično. Kvaliteta prije svega i lakoća održavanja – naš je moto!

Osim prekrasnih odjevnih predmeta kod nas također možete pronaći i pripadajući asesoar, marame, torbe i trendi nakit. Uz naše modele savršeno pristaju chocker ogrlice, trendi metalne ogrlice (zlatne,srebrne) te viseće naušnice. Birajte najbolje za sebe, jer Mako to čini za vas..