Kolekcija „Ljeto 2020.“


Na webshop stigla je Mako ljetna kolekcija 2020. Trenutna situacija izazvana pandemijom korona virusa unijela je mnoge promjene u našem radu, ali ne i u Mako stilu!
Do ponovnog otvaranja prodavaonica, novu, ljetnu kolekcijiu možete pregledati te naručivati putem webshopa – klikom OVDJE.

Za one koji brinu kako će im određeni model stajati uživo, nudimo mogućnost zamjene za određenu boju ili veličinu. Sve o mogućnostima zamjene i povrata možete pročitati OVDJE.

Što vas očekuje u kolekciji Ljeto 2020?

Inspirirani našim stalnim kupcima, kao i u prijašnjima, tako i u novoj kolekciji trudili smo se njegovati već prepoznati Mako stil. Tako u ponudi nove kolekcije možete pronaći modele prilagođene damama, različitih dobnih skupina te konfekcijskih brojeva.

Visokokvalitetni materijali u kombinacijama viskoza/elastan provjeren su izbor za nadolazeće ljetno razdoblje. Prugice, tufnice, vedre i otkačene boje, očekivanja su od ljetne kolekcije koja moramo zadovoljiti. Također, u ponudi su novi printevi, kao i jednobojni, elegantni modeli. Kao novitet imamo i bluzu koja je 100% viskoza, lagana i prozračna, a dolazi u dvije boje.
Ono što obilježava cijelu kolekciju su strateški krojevi koji ističu ženstvenost, a prikrivaju nedostatke.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Jeste li danas za eleganciju ili otkačenost?

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.