Mako na Šokačkom sijelu

Naš radni vikend.


Vaš Mako

Nakon stanke od mjesec dana, opet smo imali radni vikend. Danas vam donosimo pregled subote, a o nedjelji ćete čitati uskoro. Iako nam nije potrebna veljača da nas podsjeti na širenje ljubavi, priznajemo da nas je duh Valentinova potaknuo pa smo se raspisali o projektima i skorašnjim planovima.

U subotu smo odradili svoju prvu etno reviju s udrugom Šokačka grana. Predstavili smo modele iz etno kolekcije inspirirane našim redovnim modelima koje smo dotjerali šokačkim motivom s trešnjicama. Imali smo i malu nagradnu igru u kojoj su se šokačke torbice doslovno razgrabile. U dobrom društvu je uvijek zabavno pa smo se tako i mi zabavili u društvu žena udruge koje su nosile reviju. Zahvaljujemo Nedici Janković, Tanji Petrač, Sanji, prekrasnoj mladoj Aleni, muškom modelu Damiru i Juliji Nemet Mihaljević, koja nam je upotpunila kreacije sa svojim nakitom – šokačkim šticnama i chokerima, koje izrađuje ručno.

Družili smo se i s našim starim znacima iz udruge Prsten i Kristijanom Šimičićem te suprugom Marijom iz tvrtke Educos. Revija je izazvala ovacije i veliko zadovoljstvo. Našim Šokcima se najviše svidjela polo košulja sa šokačkim motivima – prava stvar za modno osviještene Šokce!