Svečani vikend uz Mako Way Of Life kolekciju

Prosinac je stigao!


Vaš Mako

Prosinac je stigao, a vrijeme darivanja i slavlja polagano je krenulo i kod nas Makou. S prvim prosincem započelo je blagdansko ozračje koje se ovoga vikenda moglo vidjeti i osjetiti kroz tri bogata događaja koja smo popratili.
Izrazito smo ponosni što je naša prodavaonica u ulici Republike otvorena 1. prosinca prošle godine i to uoči dana grada Osijeka te što rođendan slavimo zajedno sa svim našim sugrađanima.

Tako smo u petak otvorili svoja vrata i organizirali zabavu povodom rođendana te druženje s našim sugrađanima. Uživali smo u ugodnom druženju, izrazito finim slavonskim proizvodima i vinu vinarije Iuris. Zabavu smo završili na prekrasnom adventu na trgu Ante Starčevića.

U subotu smo završavali posljednje detalje za manifestaciju Noćni friz u organizaciji Ceha obrtnika pod stručnim vodstvom našeg dragoga Tibora Vidakovića.
Naš dragi partner Muzej Okusa također je slavio svoju uspješnu prvu godinu poslovanja i počastio nas je vrhunskim koncertom Ane Rucner. Bila je to predivna atmosfera i maksimalno uživanje u čarima ove izvanredne glazbenice.

Potom je slijedila nedjelja koja nam je protekla u radnoj atmosferi. U večernjim satima dočekali smo dugoočekivanu manifestaciju Noćni friz u šatoru Riverside Ballroom Zoo Hotela. Tema Noćnog friza bila su četiri godišnja doba koja su prezentirala četiri prekrasna modela u bijelim haljinama omotanim pletenim plaštevima iz naše radionice.

Plašteve je ukrasila i doradila naša draga Ana Piskač – Dimitrijevič uz pomoć Rozike Arnaut, vjerne djelatnice Makoa. Tibor je iznimno velikim trudom izradio četiri prekrasne frizure koje su na modelima izgledale spektakularno. Za šminku se pobrinula Ena Gilih.

Na lijevoj obali Drave zabavljala nas je grupa Suzette i Andrea Opačak koja se za ovaj događaj odlučila za hlače iz najnovije proljetne Mako kolekcije. Ovo nam je bio najbolji provod na Noćnom frizu do sada, a revija je imala fantastičan odjek. Hvala svim prekrasnim ljudima s kojima živimo, radimo i bez kojih ova cijela priča ne bi bila ista. Uistinu smo proveli najbolji „radni” vikend.